Saturday, January 28, 2012

Lame Post

2 comments
oh tidak! dah bersawang2 blog aku. bukan takde masa nak update, tapi malas! penyakit malas sering melanda diri aku ni. tak tahu la nak buat macam mana lagi.

anyhow, aku nak wish Happy New Year. yes, aku tahu. dah lambat sangat2 dah. that's why title post ni lame post. so lame.. tapi aku nak wish gak sebab time New Year dulu aku takde kat rumah. maklumlah berjalan2 ke Florida.

this post gonna be a short post. sebab aku buat ni pun sebab aku fikir bulan januari 2012 tak update apa2 lagi. so why not try update satu post kan. oh btw, aku teringin nak buat macam blog raihan. dia post2 pasal gambar dan perjalanan trip dia. cuma almaklumlah, aku ni malas! malas nak upload gambar semua. tengok la nanti kalau ada masa aku buat la. huhu..

so itu saja isi post kali ni. i'm so boring right now. duk menghadap komputer je, tapi tak tahu nak buat apa. haih..

DG: all the best kepada semua dan semoga azam kita untuk tahun 2012 lebih baik dari tahun2 sebelumnya. peace :)