Monday, September 26, 2011

Salam Aidilfitri 2011

0 comments
okay.. aku tahu bulan syawal dah nak habis. tapi aku tetap nak jugak ucap




SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

kepada ibu bapa tercinta, Zulkifli Mohd Tahir dan Halimatun Sadiah Laham, kaum keluarga dan saudara mara di Malaysia, sahabat handai serta semua umat Islam di seluruh dunia.

andai aku pernah buat salah silap, terkasar bahasa, terguris hati, terlebih2 dalam berbicara atau sebagainya, aku mohon maaf dari hujung rambut sehingga hujung kaki. aku seboleh2nya taknak pun buat orang terasa dengan aku, tapi apakan daya, aku ini hanya manusia biasa. serius, aku sayang sangat korang. plus, halalkan makan minum aku.

so korang dah puasa enam? ke belum start? hehe.. kalau dah separuh dah, teruskan sebab sempat lagi. tapi kalau tak start apa2 lagi, erm.. next year la kot. hoho..

aku sayang Malaysia!!

DG: aku memang dah lama nak post pasal raya ni, tapi asyik tangguh je. tambah2 lagi takda mood nak update blog :(