Friday, February 25, 2011

Alamak!

2 comments
oh.. aku sebenarnya kebosanan. tak tau nak buat apa. surfing sana, surfing sini. last last singgah blogger.com then update blog aku yang dah bersawang ni.

well, bila teringat balik kenangan aku time winter kat Ames, Iowa ni, banyak gila dugaan. bukan nak cakap apa la, tapi time winter memang sejuk gila. i mean gilerzz.. serius owh. paling rendah suhu setakat ni cecah -23 C. and my expression was like O_O ohmaigod! kalau sejuk biasa biasa je ok lagi, tapi kalau ada angin kuat, ya Allah sejuknya sampai masuk ke dalam tulang. tu la, gatal sangat pilih universiti belah utara, kan dah kena.

hmph.. aku sempat la jugak merasa main ski and snow tubing di Seven Oaks, Boone, Iowa (oh baru masuk point aku tulis entri ni). tapi memang amat amat tak puas. dapat main dalam tempoh 2 jam je dengan bayaran USD20. oh, i wish i could spend more time playing with the ski equipment. guess what, it was AWESOME!!! believe me though masa main tu kaki rasa macam nak ter"patah" dah sebab kalau tak pandai control kaki masa main ski, kaki boleh terpeleot, terseliuh, tercabut etc etc.

aku saja nak kill the time. lepas ni nak masuk tidur dah ni. oh aku maybe akan cuba untuk update blog aku yang tak berapa nak hidup ni dalam masa terdekat. busy owh study kat US ni, sampai tak ada masa nak update blog aku ni. aku selitkan sikit gambar gambar aku semasa bermain ski. check them out!

aku, Abang Sam dan Seven Oaks

Seven Oaks

aku sebelum terkinja kinja keluar

member and instructor ski aku

oh, puasnya main ski :D


DG: kan best kalau kat Malaysia ada tempat main ski macam ni :P