Wednesday, November 25, 2009

Ibu Kata Jangan Main Di Tepi Gaung, Tapi Saya Tetap Bermain

0 comments
alhamdulillah, akhirnya final exams berakhir pagi tadi, islamic studies was last paper. seronok. tapi aku tak puas hati dengan paper calculus dan sociology. terasa amat kecewa setelah aku cuba menjawab semua soalan yang diberi. tapi apa kan daya, terpaksa lah menjawabnya dengan redha. mungkin ada hikmah disebalik apa yang telah berlaku. aku memang berharap aku dapat pointer 3.00++ for this semester. kalau tak, aku susah lah nak apply universiti since the requirement of most of the universities in US for engineering is quite high, at least 3.00++ cgpa. wth! sigh. so, apa kan daya, terpaksa lah berdoa banyak banyak supaya dapat 3.00++ semester ini.

since aku dah habis final exams, jadi waktu cuti kali ini aku nak guna dengan sebaik baiknya. main games itu sudah semestinya, tak pernah terkeluar jadual sejak form 1 dulu. games yang bermain difikiran aku sekarang ialah red alert III, left 4 dead, COD, age of empires, warcraft III, rome total war etc. haha. banyak lah pula. aku teringin juga nak main left 4 dead 2 dan COD modern warfare 2, tapi bukan sekarang kot.

baiklah, saya tak mahu bercerita panjang lebar sebab final exams sudah habis dan cuti sudah tiba. kepada semua ADPians of Taylor's University College, aku ingin mengucapkan selamat bercuti dan buat lah perkara perkara yang berfaedah semasa cuti ini. thank God aku ada vacation yang agak best time cuti fall '09 bersama famili dan perancangan perancangan lain masih berlegar legar dikepala. ok, hopefully all of us, including me, my housemates and all my ADP friends could score all subjects this semester with flying colors. enjoy your holiday guys!


be_adp extraordinary general meeting (EGM)
[just wanna share this picture with you guys]

Enjoy your holiday!